Πολιτική επιστροφής προϊόντων και χρημάτων

Λόγοι επιστροφής :

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.printer.gr, στις εξής περιπτώσεις :

1) Επειδή είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (μη προβληματικό προϊόν, αλλά λάθος εκτέλεση παραγγελίας από πλευράς της εταιρείας μας)
2) Λόγω διαδικασίας D.O.A. (Defect On Arrival) ήτοι προβληματικό προϊόν, με επιστροφή στις δύο (2) πρώτες ημέρες από την παραλαβή του από εσάς, και πάντα σύμφωνα με τις καλύψεις πολιτικής D.O.A. της εταιρίας μας.

Σε κάθε περίπτωση μαζί με το προϊόν χρειάζεται η προσκόμιση της Απόδειξης ή του Τιμολόγιου Αγοράς.

Όροι και διαδικασία επιστροφής των παραπάνω περιπτώσεων :

1) Στην περίπτωση επιστροφής μη προβληματικού είδους, λόγω λάθους εκτέλεσης της παραγγελίας σας από την εταιρεία μας, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την Α. ΑΛΑΜΑΝΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος, και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους να πιστωθείτε άμεσα το καταβληθέν ποσό εφόσον το έχετε προ εξοφλήσει.
2) Στην περίπτωση προβληματικού προϊόντος (D.O.A. – Defect on Arrival) και εφόσον το καλύπτει η πολιτική D.O.A. της εταιρίας μας, μπορείτε να επιστρέψετε το προβληματικό προϊόν στην έδρα μας με δικά σας μεταφορικά έξοδα εντός δύο (2) ημερών από την παραλαβή του. Εφόσον διαπιστωθεί ότι όντως το προϊόν σας καλύπτεται από την πολιτική D.O.A., σας αποστέλλουμε με δικά μας μεταφορικά έξοδα νέο προϊόν πάντα με συνεχή ενημέρωση σας από το Τεχνικό μας Τμήμα για την πορεία της αντικατάστασης.

Παρακαλούμε και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, να επιστρέψετε το εμπόρευμα όπως το έχετε παραλάβει κατά την αποστολή του από εμάς, μαζί με την αρχική συσκευασία.

Προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν σας παρακαλούμε πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας, αναφέροντας τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας σας και το λόγο επιστροφής. Εκπρόσωπος της Α. ΑΛΑΜΑΝΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας, μέσω email αλλά και τηλεφωνικά.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο μας 210 9768100, Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-16.00 (εκτός αργιών), ή το email info@printer.gr για οποιεσδήποτε πληροφορίες.